Tänker aldrig mer ha fötterna på jorden

                        Favorit just nu: gröt (ris/havre spelar ingen roll) med honung, valnötter och kanel.


Söndag söndag, denna härliga dag.
Med fint solsken utanför fönstret och god frukost i magen känns det inget annat än überbra. Har just tittat på sista programmet av Pluras kök för säsongen, då ingen mindre än favoriten Oskar Linnros medverka!
Stor kärlek till hans fina emilkeps han hade under större delen av programmet och även när han fick dela med sig av sin härliga stämma. <3 Annie Hall <3









Stjäl bilder från Tumblr och avundas hår

Hon är både fin i håret och har en über snygg jeansjacka. #wishIwasher typ.
 
Tanken var att börja skriva på en uppgift i svenskan men av någon konstig andlednig kopplade jag bort allt som finns och är i nuet och började drömma. Haha, inte ovanligt att det händer nu för tiden då det känns som att jag sitter fast i nuet.
Sökte på tågbiljetter på Google. Tågbiljetter som man använder sig av när man tågluffar. Mmmm, ordet "tågluffa" klingar bra i öronen och känlsan att få se områden, städer och länder man aldrig besökt tidigare känns spännande och fritt.

Presentation

Hejsan, jag heter Sara och är sexton. Jag gillar att lyssna på musik som berör och får mig att drömma. Mina förkärlekar är Zooey Deschanel, vaniljhjärtan och Guns N roses. När jag lyssnar på dem känner jag mig som en rebel. Att resa jorden runt och köpa en enkel biljett till London är ett måste. Välkommen!

Tema gjort av Mimmi Thorneus